Huidspecialist Astrid Koot   
 

Over de merken

Lady Esther

De professionele competentie van een cosmeticamerk is het resultaat van haar resultaten op het gebied van onderzoek en ontwikkeling. Lady Esther heeft zich sinds haar oprichting in 1913 gespecialiseerd in de ontwikkeling en de productie van cosmetische producten. Vandaag de dag vertrouw ik samen met meer dan 2000 schoonheidsspecialisten in Europe en de rest van de wereld op producten van dit merk.

De huid verzorgen is een serieuze zaak; verschillen in huidtype en huidconditie zijn erg groot. Naarmate we ouder worden, wordt de huidlaag dunner en verminderd de talgproductie evenals de elastine en collagene vezels.

De op elkaar afgestemde Lady Esther producten zijn de fundamenten voor een succesvolle verzorging. Ook de specifieke verzorging zoals serums, maskers, oogverzorging, ampullen zorgen voor een beter resultaat. Alle specifieke verzorgingslijnen zijn qua werkstoffen op elkaar afgestemd.

Lady Esther levert vanzelfsprekend proefdiervrije producten.MEDEX

De producten van Medex zijn tevens geschikt voor de gevoelige huid. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke componenten, zonder toevoeging van kleur- en geurstoffen tenzij dat strikt noodzakelijk is. Bij de ontwikkeling en productie van deze producten wordt gebruik gemaakt van bestaande en nieuw te ontwikkelen medische en biochemische kennis. Alle producten ondergaan geregeld onafhankelijke testen. Van de werkzame componenten wordt uitsluitend de meest effectieve vorm en combinatie gebruikt. Ook de niet werkzame hulpstoffen zijn van het hoogst kwalitatieve niveau. En er worden geen dierproeven uitgevoerd.

De Medex-methode voor huidverzorging, huidverbetering en huidherstel is gebaseerd op de volgende uitgangspunten:

  • Een wetenschappelijke methode om werkstoffen in de huid te brengen
  • Een systeem, waarbij de natuurlijke barrières van de huid worden geslecht
  • Een behandelingsmethode waarbij niet alleen rekening wordt gehouden met huidtype, maar ook met andere omstandigheden zoals leeftijd en huidconditie


John van G Make up

De make up collectie van John van G  heeft een breed assortiment  en is uniek. Er zijn steeds nieuwe ontwikkelingen in kleur en uitvoering.
Magnetische kleurblokjes oogschaduw, blusher en wenkbrauwpoeder zijn zelf te combineren in een door u uitgekozen bijpassende beautykit.
Deze zijn er in divers maten en ontwerpen.
John van G is een zeer complete make up collecte.