Huidspecialist Astrid Koot   
 


Bindweefsel massage

 

Door de bindweefselcellen overmatig te prikkelen stimuleer je het weefsel om snel collagene en elastine vezels aan te maken die de structuur van de huid verbeteren. Bindweefselmassage is geschikt voor vrijwel alle huidsoorten; acne, littekens, huidveroudering, verslapte huid en rimpelvorming maar ook voor de dunne gevoelige huid. Cosmetische bindweefselmassage verbetert de huidstructuur.

Het is een massage die de celvernieuwing activeert. Hierdoor krijgt de huid een jonger aanzien. Het beste resultaat wordt verkregen in kuurverband. Door de bindweefselcellen te prikkelen gaat de huid als het ware topsport  uitvoeren en worden de collagene en elastine vezels aangemaakt die de structuur van de huid verstevigen. 

Hierdoor verbetert ook de opname van werkstoffen uit de crèmes die u gebruikt. De huid gaat er stralend en stevig uitzien. 

Door de bindweefselmassage verbetert ook de opname van werkstoffen uit de crèmes die u gebruikt. De huid gaat er stralend en stevig uitzien. Bindweefselmassage wordt vaak in combinatie met de pincementmassage uitgevoerd waardoor er sprake is van een huidverbeterende massage.De bindweefselmassage is uitermate geschikt bij

  • Verslapte huid
  • Littekenbehandeling
  • Bestrijding van cellulitus (panniculose)
  • In conditie houden van de huid na een cosmetische ingreep zoals een facelift